Qui som?

INARI és una empresa que ofereix serveis d'orientació, acompanyament, formació i assessorament en l’àmbit dels processos reproductius i la criança d’infants i adolescents. Treballem des de la perspectiva de l’antropologia social i cultural.

Coneix-nos!

Serveis

Orientació i acompanyament

Pensat per a persones i famílies, enfocat en la gestió de decisions i processos reproductius, l’adopció, la criança i aprenentatge en infants, adolescents i joves, la comprensió i atenció a la diversitat i en els processos de pèrdues i morts.

Formació especialitzada

Disseny i realització d’activitats formatives i material per persones, famílies i professionals. Especial atenció en la comprensió de la diversitat d'orígens, de la sexualitat i en la gestió d’emocions.

Assessorament i consultoria

Enfocat a entitats, administracions, empreses i professionals en l’àmbit del cicle reproductiu, la salut sexual i reproductiva i la cura de les persones per millorar l’atenció que ofereixen.

Àmbits de treball


Processos reproductius 


Sexualitat 


Criança i cures 


Pèrdues i morts 

Experiències

«Esten orgullosos de ser el primer centre d'Espanya en oferir aquest acompanyament tan valuós a nivell humà als nostres pacients internacionals. Això ens està ajudant a entendre molt millor a les dones i parelles que confien en nosaltres el seu projecte i a abordar d'una forma més empàtica amb les seves dificultats.»
Cécile Gallo – Doctora i Directora del departament internacional d'IVI Barcelona

«L'antropòloga ofereix una escolta humana de gran calitat, que sap respondre amb molta delicadesa i tacte a les preguntes que se li formulen, i permet un diàleg en confiança, sense intromissions.»
Pacient d'IVI Barcelona.

«He valorat l'alt nivell d'anàlisi i l'enfocament antropològic que s'ofereix, perquè les questions que es plantegen no són només psicològiques, sinó també de la societat i de la representació del món.»
Pacient d'IVI Barcelona

Ens associats